Informacione te pergjithshme

Firmë Europejskie Linie Autobusowe ELABUS disponon me linja ndërkombetare. Për momentin qarkullimi nga Polonija, Çekija dhe Sllovakija bëhet drejtë: Hrvatisë (8 qytete), Bosnjës dhe Hercegovinës (1 qytet), Malit të Zi (7 qytete), Shqipërisë (1 qytet), Rumunisë ( 5 qytete), dhe Bugarisë (11 qytete).

Automjetet e ELABUS janë të pajisura me kondicioner, me sedile të sigurta si edhe me shumë përparësi të tjera të cilat e rrisin konforin e udhëtimit. Fotografitë bashkë me përshkrimin ( në gjuhën polake ) mund ti gjeni këtu. Qëllimi i ekzistimit tonë është vendosja e standardeve të larta si edhe komoditeti i pasagjerëve. Jemi të hapur ndaj kërkesave dhe kritikave që drejtëpërdrejtë mund të ndikojnë në përmirësimin e shërbimit.
Çdo person mund të ndajë mendimin e tij si edhe të informohet lidhur me oferta të ndryshme në faqen tonë zyrtare në Facebook ose të paraqitet në newsletter.

Biletat mund të blihen nëpërmjet portalit www.elabus.pl ose pranë agjensive brenda Polonisë. Rezervimi i biletës mund të bëhet online. Bileta duhet të blihet sa më parë, me qëllim të sigurimit të vendit të lirë si edhe cmimit të volitshëm. Për vendet që merren me shitjen e biletave mund tëklikoni këtu.Oraret

Linja A1 Poloni-republika Çeke-Slovakia-Hungari-Kroacia-Bosnja dhe Hercegovina-Mali i Zi-Shqipëri

Linja A2 Poloni-republika Çeke-Slovakia-Hungari-Rumani-BulgariBiletë

Blerë një biletëFAQ

A keni pyetje? Përgjigjen mund ta gjeni më poshtë.


FAQ PDF


Maksimalisht përpiqemi të jemi të qartë me pasagjerët. Na kontaktoni në qoftë se nuk e gjeni përgjigjen në pjesën FAQ.Stacionet

Lista e stacioneve së bashku me adresat dhe fotografitë ndodhen këtu::


Autobusi ndalon A1 Poloni - Shqipëri

Autobusi ndalon A2 Poloni - BulgariKontakti

Europejskie Linie Autobusowe – ELABUS

Në qoftë se nuk e keni gjetur përgjigjen, ju lutemi plotësojeni formularin.

 Telefoni kontaktues me zyrën: + 48 72 748 75 46

 Zyra punon të hënën dhe të premten nga 10:00 – 18:00

bilety@elabus.pl

Bankë: Alior Bank S.A.

IBAN (PLN): PL86 2490 0005 0000 4500 2946 8206
IBAN (EUR): PL64 2490 0005 0000 4600 4481 1722
SWIFT: ALBPPLPW

Name & surname (required)

E-mail (required)

Subject

Content